SenS service

... omdat luisteren belangrijk is!

Welkom bij de secretariaatservice van SenS

Het nieuwe werken is flexibel werken. Door het uitbesteden van werkzaamheden bespaart u op kosten als personeel, huisvesting en de aanschaf van apparatuur. Bovendien vergroot u door het uitbesteden de flexibiliteit van uw onderneming.

Heeft u meer werk dan u aankunt of heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig voor uw secretariaat of voor een bepaald project? SenS secretariaat biedt uitkomst! SenS secretariaat neemt u werk uit handen zonder dat u personeel hoeft aan te nemen of een werkplek hoeft in te richten.

SenS secretariaat is geschikt voor kleine en grote bedrijven, maar ook voor startende ondernemers die zich nog geen eigen secretaresse kunnen veroorloven. Uw onderneming of organisatie krijgt de gewenste secretariële ondersteuning op uurbasis of als project.

In nauw overleg met u worden de werkzaamheden besproken. Ook gedurende het hele traject zal er regelmatig contact zijn, zodat het werk precies op uw wensen afgestemd kan worden. SenS secretariaat is snel en professioneel. Zo krijgt u een persoonlijke benadering passend binnen uw bedrijf.

SenS secretariaat ... luistert naar u!